Är du nyfiken på hur det är att gå på Höga Kusten teoretiska gymnasium? Ett av de bästa sätten att ta reda på det är skugga en elev på skolan under en dag.

Du får följa med på lektionerna, träffa lärarna och eleverna, se lokalerna samt äta lunch med din klass. Vid din sida har du en ambassadör, en elev som går det program som du är intresserad av. Om du redan känner någon på vår skolan får du gärna hänga med henne eller honom. Om du inte känner en elev i just den klassen så tar en av våra duktiga elevambassadörer ta hand om dig.

Vi tar emot elever för skuggning kontinuerligt på alla våra program. Kontakta din SYV eller biträdande rektor Peter Hållander så hjälper han dig vidare: peter.hallander@hkt.se

OBS! KOM PÅ VIP-VISNING. Just nu kan vi inte erbjuda traditionell skuggning p g a pandemin, men erbjuder däremot alla åk 9-elever en VIP-visning av skolan nu när lokalerna är tomma på elever – klassrum, labbsal, uppehållsrum, bibliotek, lunchrestuarangen, hälsa på rektor och lite annan info om skolan. 

Vi vill också erbjuda elever att vara med på en eller flera distanslektioner beroende på vad man är intresserad av.