Träningsakademin

Akademifakta

Akademiansvarig:

Peter Hållander
0660- 30 90 02
peter.hallander@hkt.se

Sportakademi

Modo Sports Academy, MSA är en unik satsning där du som är intresserad av personlig träning får möjlighet att på skoltid utbilda dig i träningslära, oavsett tidigare träningsbakgrund. Satsningen riktar sig också till dig som redan utövar en individuell sport. Vi kommer med andra ord erbjuda alla som är intresserade av träning att söka in till profilen. Det gör att just denna profil kommer att passa dig som vill träna som komplement och enkelt kombinera studier med fysisk träning. På HKT kan du välja att kombinera denna profil med studier på Ekonomi, Natur eller Samhällsvetenskapsprogrammet. För att kvalitetssäkra utbildningen är skolans satsning allierad med Modo Sports Academy Östersund. Det innebär att träningen kommer att ledas av specialutbildade och kompetenta coacher. Du kan räkna med minst två träningstillfällen i veckan där du tränar i Modos lokaler med full tillgång till högklassig utrustning.

Valet av Träningsakademin ger dig

  • Ett seriöst träningsupplägg vilket innebär genomgångar och övningar som utvecklar din fysiska träning.
  • Tillgång till Modo Sport Academy:s träningslokaler.
  • Ett anpassat schema så att du får kombinera studier och träning på bästa sätt.
  • Välutbildade och kompetenta coacher.
  • Lära dig om ledarskap, gruppdynamik och träningens roll och betydelse i samhället.

Instruktörer

Tobias Andersson

Kvalitet och kompetens alltid en prioritet

Utbildning, erfarenhet och ambition är den lyckade kombination våra instruktörer och pedagoger besitter för att ge den bästa möjliga utbildningen till våra elever.

Efter studenten

Beroende på val av program kommer du ha kunskaper från Natur, Samhälle eller det Ekonomiska programmet och även ha tagit del av en seriös utbildning inom träning och hälsa. Du kommer ha goda kunskaper om ledarskap, hälsa och vara ännu bättre på att förstå den fysiska aktivitetens roll i samhället.

Film om Träningsakademin

Vill du ha mer information?